toegangscontrole

Home 5 Elektronisch Beveiligen 5 Toegangscontrole

Wie mag er binnen…

Een toegangscontrolesysteem biedt u de mogelijkheid om te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw of terrein. Dat is fijn, maar waarom? Nou dat is simpel.

Als zorginstelling, school of bedrijf of ze nu klein, middelgroot of groot zijn, ze hebben allemaal bezittingen, informatie en eigendommen en die moeten allemaal  beschermd moeten worden tegen diefstal. Ook het personeel en hun bezittingen moeten beschermd worden. Het is gebruikelijk om in gebouwen die door sloten en sleutels beveiligd zijn, deuren heel de dag open te laten. Hierdoor ontstaat de kans op diefstal en het opzettelijk toebrengen van schade.

 

… en HOE bepaal je dat?

Toegangscontrole biedt een flexibele controle over de toegangsrechten van de gebruikers. Zo kunnen bijvoorbeeld alle werknemers toegang krijgen tot de hoofdingang van het gebouw, maar zijn de verschillende afdelingen slechts toegankelijk voor diegene die er moeten zijn.

Voor dat u overgaat tot de aanschaf van een toegangscontrolesysteem dient het belang hiervan door de hele organisatie te worden gedragen. Dit om te voorkomen dat de gebruikers spullen tussen de deuren plaatsen om deuren open te houden, waardoor het nut van het systeem teniet wordt gedaan.

Informeer naar de mogelijkheden .

Onze diensten

Alarminstallaties

Camerabewaking

Toegangscontrole

Vrijblijvende offerte nodig?

Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte te kunnen opmaken op basis u wensen.

Aan de hand van deze analyse worden de toe te passen maatregelen gekozen