camera bewaking

Home 5 Elektronisch Beveiligen 5 Camerbewaking

een camera systeem

Vroeger was een camera installatie een systeem wat je alleen zag bij banken of de supermarkt. Maar in de huidige markt is het voor de particulier of klein zakelijk ook binnen handbereik om een camera installatie aan te schaffen.

Maar waarom zou je thuis of op de zaak een camera op willen hangen? Een alarmsysteem, ja dat is logisch, dat zorgt ervoor dat zodra je van huis bent of in je bed ligt dat er een melding gemaakt wordt dat een onbevoegde op je terrein loopt of in huis is. De Politie kan dan worden gebeld en als ze snel genoeg zijn kan de onbevoegde aangehouden worden. Maar wat nou als de boef is verdwenen, naar wie moet de politie op zoek.
Uit de praktijk blijkt dat in veel gevallen camerabeelden het enige zijn waarmee een onderzoek wordt voortgezet. Kortom, een inbraaksignaleringssysteem is prima maar zonder een camerasysteem eigenlijk niet compleet.

 

het doel van de camera’s?

Bij aanschaf van een camerasysteem is het belangrijk om te weten wat u wilt zien en wat er van de apparatuur wordt verwacht. Gaat het om detecteren, herkennen of identificeren. Nadat is bepaald welk doel de camera heeft worden andere aspecten belangrijk.

Denk hierbij aan, komt de camera binnen of buiten te hangen, is er voldoende licht, wilt u op afstand mee kunnen kijken.
Daarnaast kunnen camera’s ook direct aangesloten worden op een meldkamer voor alarmverificatie.

Een camerasysteem is in alle gevallen maatwerk. Nieles Security kan u in alle aspecten adviseren.

Onze diensten

Alarminstallaties

Camerabewaking

Toegangscontrole

Vrijblijvende offerte nodig?

Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte te kunnen opmaken op basis van de mogelijkheden en u wensen.

Aan de hand van deze analyse worden de toe te passen camera’s gekozen